Hasretle Arkadaşlar camları siliyorum bugulu dalgalı oluyor pella ilbays herşeyi denedim ama yinede aynı ışıl ışıl camlar icin püf noktası varmı
Asel_Kusum4443 Hasretle geçen bı videoda gördüm ama daha denemedim makina parlatıcısı bulaşık deterjanı ve sıcak su bide beyaz sirke onunla yapıp cam beziyke de kuruluyo ne yağmur lekesi ne su izi tutmuyo su döktü akıp gitti ne leke ne buğu kaldı kaydetmiştir ama daha denemedim 😂🤭
Merve6107 Hasretle Bimde Bulaşık parlatıcı satılıyor. Suya bi miktar koyup silin. Kadir ezildinin püf noktası. Hali çay kahve lekelerinde de çok işe yarıyor. Evimden eksik etmem.
Gmznr2909 Hasretle var bulaşık deterjanı pril ile yap bu mikro fiber bezler var ta veya bildiginiz düz beyaz erkek akletti ile kurula mis gibi oluyor
Nur1- Bu sorun bizde de war sorun aslında bizim camı silmemizde değil sorun camda temizlikçi bile gelip sildi yine dalga dalga iz oluo camın kalitesinden olduğunu düşünüyorum binaca sinir oluyoruz cam silmek hiç içimden gelmiyor
Seyymmaaa Top cleaner diye köpük bir temizleyici var mükemmel temizliyor cami da aynayı da üstelik çok da pratik tavsiye ederim