elfnrkvn Selamlar,anne sütü alerjisi ya da süt alerjisi hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi acaba,şüphelenmeye başladım iyiden iyiye çocuğum uykuya dalamıyor,kusuyor aşırı huzursuzuz ikimiz de, yardımcı olursanız iyi olacak, teşekkür ederim.
Binnazozcann elfnrkvn bizim süt ve süt ürünlerine alerjimiz var kaka da mukus e kan gördünüz mü acaba ve kusma ne kadar oluyor acaba bir de sen süt süt ürünleri et paketli ürünler tukettiginde sıklıkla kusup huzursuz oluyor mu ya da kaka da kan gekiyormu
Rkttktk elfnrkvn kızımda 2 aydır geçmeyen kan ge mukus vardı ben kendim 2 ay diyet yaptım süt ürünü paketli gıda yemedim ama kan ve mukus gelmeye devam etti gecen hafta alerji doktoruna gittik deri testi ve kan tahlili yapıldı birsey çıkmadi ama test yaniltabiliyormus testte cikmadi diye alerji yok anlamına gelmiyormus birde gastroenteroloji bolumunr gittik bağırsaklarına bakıldı temiz çıktı doktorum diyet acmami söyledi yoğurt ile başladım 3 gündür kan yoktu bu sabah iki beşinde de kan vardı benimde sorum şu acaba yediğim ürünlerin etkisi kac saat içinde yada kaç gün içinde belirti verir birde dun çikolata yedim keşke yemeseydim hangisinden oldu anlamıyorum
Merve6107 Oglum 4 buçuk aylıkken vücudunun neredeyse heryeri kızarmisti. Doktora gittik. Görür görmez süt ve ürünlerine alerjisi var dedi. Krem verdi 10 günlük. Ve süt peynir yogur yağ çikolata yasaklandı. Şimdi oglum 6 buçuk aylık. Ne zaman yesem yüzü kızarır. Az yesende oluyor. Yemeyince sıkıntı yok. Keçi sütü aldim. Onu deneyeceğim ek gida olarak yoğurt yapicam
ASELAras48 Merve6107 inek sütü alerjisi olan bebeğin keçi sütüne de alerjisi oluyo genelde çapraz alerji lütfen kullanmadan doktorunuza danışın aynı hatayı yapmış bir anne olarak kaç aylık yaptığınız diyet boşa gitmesin üstüne bebekle sizde cekiyorsunuz
Merve6107 ASELAras48 uyarınız için teşekkür ederim 3 gün kuralını deneyeceğim. Keçi sütünü içeren çöl anne var bu şekilde alerjisi olup
dilaradh Aysegul93 anne sütü alerjisi derken laktoz intoleransi diye bir durum var, ve anne sütünden de laktoz var onu demek istemiş heralde
Aysegul93 dilaradh evet evet onu biliyorum ama hani başka biri okursa anne sütü alerjisi diye yanlış aktarım olmasın. Laktozda evet alerji değil ama herkes alerji diye tabir ediyor