MelikeMila Bildiğiniz aldığınız satan bi site var mı ya da instagram sayfası kızıma kıyıp bebek tokası alamadım hala canı acımasın diye ama çevreden hep istedik geliyor maşallah baya saçlı bi bebek 😄
Sevilay61 MelikeMila https://instagram.com/adaoyuncak?igshid=15e4zsd2xiqnr El yapımı tokalar var burda bi tanıdıgm yapıyor güvenebilirsiniz
blzylcnsy MelikeMila bende yapıyorum canım instagramdan gönderebilirim fotoğraflarını. satış yapmıyorum özel olarak ama bakabilirsin benimkilere
TugceArslan MelikeMila Ben de kızıma toka arıyordum. Bu forumdan birinin önerisiyle flymingoo isimli instagram hesabından aldım çok memnunum :)
doganinannesi MelikeMila maandma Instagram sayfasindan aldım aldığım günden beri çocuğun kafasında aylardir 😁 kurdele kaplı olanları alırsan canını acitmaz diğer aldiklarimi kullanmadım ben de henüz
Asibeonuryigit MelikeMila instagramda en ucuz bebek market diye bi sayfa var cesit cesit tokalar var fiyat larida uygun anne kiz kombinleri bandanalari bile var bi bak derim
Asibeonuryigit MelikeMila instagramda en ucuz bebek market diye bi sayfa var cesit cesit tokalar var fiyat larida uygun anne kiz kombinleri bandanalari bile var bi bak derim