Svgcarim 3,5 aylık oğlum doğduğundan beridir hiç gözyaşı akmadı normal mi acaba ? Çok ağlasada akmıyor
Ahlasbebekveannesi Svgcarim bebeklerde bu hayet normal bir durumdur. 3-4ayliktan sonra goz yasi pinarlari aktif hale gelmeye baslar
Birdunyabircennetannesi Svgcarim Canım normal diye düşünüyorum bende o zamanlar görmüyordum gözyaşı oğlumda
Svgcarim Anneyim- ben böyle birşeyin sorun olduğunu bilmiyordum ilk çocuğum bir yazı gördüm tesadüf ondan sonra kafama takıldı sabah ilk işim doktora sormak olacak tabiki
Svgcarim Ahlasbebekveannesi ya şimdi normal mi içim rahatladı azıcık çok teşekkür ederim 3 ay 15 günlük şuan
Anneyim- Svgcarim Forumda öyle bişey okumuştum canım bilemiyorum tabi de . Mesela benim kızım 3 aylıkken gözleri çok çapak oluyordu kanallar tıkanık filan demişti doktor masajla açmıştık düzeldi. Öyle bişey mi diye düşündüm de tabi en doğrusunu doktorunuz bilir belkide normal bişeydir
Htc4504 4 aylık oldu oğlum sonra göz yaşı akti hiç korkmayın ama her çocuk farklıdır tabi ama bebekken pek göz yaşı akmıyor siz yinede dotorunuza sorun içiniz rahat etsin
Svgcarim Anneyim- çok haklısınız her ihtimale karşı doktora soracağım belli olmaz çünkü çok teşekkür ederim bebişiniz de tüm bebeklerde hastalık yüzü görmesin inşallah 🤲🏻🤍