Zeynephilalll Her çocuk farklı gelişim gösterir elbette kızlar ama görenlerin çok zayıf demesi biraz üzüyor beni doktora götürmeli miyim bilmiyorum genel olarak nasıl bebekler merak ettim o yüzden 🙃
11Hilal11 Zeynephilalll kizim 15 aylik 84 cm 11 kilo sağlıklı olduktan sonra kilonun hic onemi yok her gun hastane hastane gezip kilolu olmasi sizce daha mi iyi millet konusur kilolu olsada konusur olmasada siz duymayin
Zeynephilalll 11Hilal11 öyle gerçektende kilolu olupta doktora götür obez bu diyenler bile var bazı insanlar cahil işte konuşup can sıkıyorlar
11Hilal11 Zeynephilalll ben cok cektim inan bu aya geldik ama nasil geldik cok iyi anlıyorum seni . azicik bi istahsiz olsun hemen o milletin dedigi laflar geliyor insanin kulagina ama psikolijisini ileri derecede bozmus biri olarak söylüyorum degmiyor bacim sen yavruna bak millet bok yesin
Zeynephilalll 11Hilal11 ahahaha güzel dedin aynen öyle eşimin ailesi kalabalık bi aile sofraya oturuyoruz bazen hiç bişey yemiyor ay bu çocuk bişey yemeden yaşıyor diyorlar bazen de çok yiyo yeter çatlıycan bu yediklerin nereye gidiyo diyorlar deli olcam
11Hilal11 Zeynephilalll valla yemedigi zaman ben zaten doyurup getirmiştim diyin cok yediği zamanda cocugu butun ac biraktim canim oyle istedi de o sebebten yiyor diyin verin agizlarinin payini yoksa surekli konusurlar
Zeynephilalll 11Hilal11 neler diyorum ama anlamıyorlar hiç alınmazlar bile ben anlamadım sorun bende mi insanlar da mı
11Hilal11 Zeynephilalll insanlarda bacim bpyle kucuk bi cocuk gördü mu hemen anacilik oynamaya kalkiyorlar seytan diyor carp ağızlarına bi tane otursunlar yerlerine ama olmuyor iste