Yelda35 Oğlumu. Kanı ve Demir’i düşük çıktı Doktor pekmez önerdi bende bunu aldım. Pankeklere kullanabilir miyim? Ve faydasını gördünüz mü
livanurvealpinannesi61 Yelda35 pekmez tek başına yeterli değildir ben 6 cı aydan beri pekmez veriyorum yine düşük çıktı başka doktora danışın şurup veya damla yazar. Bizim de düşük çıktı doktor ferro sanal şurup yazdı en etkili bu pekmez fayda etmez demişti.
Yelda35 livanurvealpinannesi61 bizimki çok çok az düşük çıktı sınırın çok az altında atıyorum sınır 20 ise bizim 18
livanurvealpinannesi61 Yelda35 ferritin 30 ve üzeri olmalı demir 50 ve üzeri olmalı.sizin ferritin ve demir kaç çıktı.
Yelda35 livanurvealpinannesi61 referans aralığı 15-125 arasında ferratin bizim 10 Demir referans0-200 arası bizim 156
livanurvealpinannesi61 Yelda35 kaç aylık ben temmuz da tahlil yaptırdım 17 aylıktı ferritin 30 olmalı 9.1 çıktı demir de fonksiyonel tıbba göre 100 olmalı.
livanurvealpinannesi61 Yelda35 referans aralığı bizde farklı ama yorumlar da gördüm ferritin 23 çıktı doktor şurup verdi diyen anneler var instagram da Bi bayan var onada 23 düşük ferritin 30 ve üzeri olmalı demiş sizin 10 bizim de 9.1 ferritin bize çok düşük dedi.