ezgiiturkk Kızlar selam ilk yoğurda başlayım demiştim ilk gün dudak kenarında sinek ısırığına benzer bir iz vardı. Eşim çok öper kızımı dedim yine öptü ondan oldu sandım çok kızmıştım ona. İkinci gün yoğurt yediğinde yine aynı oldu bu sefer eşim yoktu 😂 sonradan geldi aklıma yoğurttan oluyor diye kestim normal havuç kabak patates vermeye başladım. İki üç hafta sonra tekrar vereyim diyorum yoğurdu diyorum yine aynı olacak mı diye.Bulunduğum yerde alerji testi yapmıyorlar farklı şehire götürmem gerekiyor. Ne yapmalıyım doktora hemen mi götürmeliyim? Kendi doktorumuza sormadım henüz . Bizim gibi başına gelen var mı ?
Eliz13 ezgiiturkk bizde de oldu aynısı 1 ay sonra tekrar denicem yine olursa yoğurdu pişirip denicem yoğurt çorbası yani kendiliğinden geçiyormuş kimisi de 1 yaştan sonra geçiyormus
Aysun1981 aynısı bizde de oldu ama 5-6. günde oldu. yoğurdun dokunduğu yerler kızardı, 1 saat sonra geçti. bende vermiyorum artık, tadımların sonunda tekrar deneyeceğim.
Nesli29 Korkmayın zAten 3 gün kuralı ile vermenin sebebi bu neye alerjisi olduğunu bulmak. Korkup hemen testler vermeye gerek yok başka şeyler denedikten sonra alerjik besini tekrar denersin