Gnc27 Kızlar ateş kaç olunca acile gitmeliyiz sizce ? 5 aylığız ,ağrı kesici veriyoruz 2.oldu verdiğimiz .(4 saatte bir ) 37.9 oldu en çok 37,5 civarı genel olarak .
Klymeneninatlasi Gnc27 şu an ateşi çok yüksek değil ılık bir duş almak çok rahatlatır ateşi baya düşürüyor eklem yerlerine ılık bez koyabilirsiniz geçmiş olsun 39.5 üstüne bakıyorlar acilde
Merve_bolat Gnc27 nomralde 38 üzeri ateş olur eğer 38 dereceye çıkarsa ateş düşürücü verebilir veya acile götürebilirsiniz
Ayso5 Gnc27 geçmiş olsun ya bizde o aylar da atesliydik ben o ateşle acile gittiydim çünkü baya panik oluyorum ateşte boğaz enfeksiyonu olmuştu antibiyotik kullandık. 2 ay geçti üzerinden simdi yine hasta ateşi var ama henüz gitmedim acile 38.5 görüyorum
Laydaren Gnc27 37.5 çok yüksek bir ateş değil. 38in üzerini görürseniz ateş düşürücü verin. Islak bez koyun eklem yerlerine. Ona rağmen 38.5 olursa acile gidin. Çünkü acile de gitseniz sadece üzerini soyup soyup ilaç yazıp eve gönderiyorlar
papatyahanim0905 37.5 bebekler için normal kabul ediliyor. 38 ve üzeri yani 38.5 olduğunda doktora gidebilirsiniz. Güzelce r duş aldırın rahatlasın. Çokta kalın giydirmeyin ferah olsun içiniz. Sürekli ateşini ölçün
Gnc27 Ayso5 Evt 2 ay önce biz de hastaydık :( yine hastayız .ben de kendimi suçluyorum bakamıyor muyum diyr :( daha 5 aylık bu 2.hastalığı . :( dün dışarı çıktık ondan mı oldu bilmyorım
papatyahanim0905 Gnc27 geçmiş olsun duş aldırın daha da rahatlar merak etmeyin ılık bez de koyun o da iyi gelir
Klymeneninatlasi Gnc27 38 derece olana kadar doktorum ateş düşürücü kullanma demişti vücut savaşsın demişti ılık duş çok işe yarar takipte kalmakta fayda var
Gnc27 Klymeneninatlasi hadi ya 🙄 erken vermişiz aslında ben baya korkuyorum :( 😞 bir de uyurken ne yapmak lazım ..? Başına bez koysak uyanacak ..:(
Ayso5 Gnc27 suçlamayın kendinizi psikolojisinizi anlıyorum ama biz ne kadar sakinirsak sakinalim oluyor bi şekilde. Bu ara feci salgın var ve diste olabilir umarım distir ya
Klymeneninatlasi Gnc27 ateşini koltuk altından ölçmek en doğru sonucu verir başları her zaman daha sıcak olur. 38 dereceyi geçmezse ellemeyin uyusun minik geçerse uyandırır carpol verirsiniz. İnce giyindirin bebeğinizi