Lulemom Ulusefe012 toz almayı her gün yapmam. Duruma göre 2-3 güne bi. Ama süpürme silme günde bi kaç kez 😄
sarmaliklahana Ulusefe012 Süpürgeyi hergün acıyorum mecbur. Kızım 1 yasında yere önce döküp sonra yediği için süpürge mecbur yani 😬 Silme haftada 1. Mutfak tezgahı komple boşaltıp camasır suyu ile duvarları falan yıkama haftada 1. Ütüm ne zman ihtiyaç olursa. 😔 Toz alma da haftada 1 yapıyorum. Bunları haftanın günlerine bölüyorum yani aynı gün yapmıyorum 🥴
Yasemin34 Ulusefe012 günlük heryeri süpürüp siler toz alırım ki gün içinde bir kaç defa açtım olur her haftada düzenli camlar dip bucak temizlerim ki bugünde tüm evi kaldırdım yeni oturdum heryer deterjan kokuyor 🤣
Yerfistigininannesi Ulusefe012 3 aydir iki cocukla evi bile supuremeyen ben 😄 gecen sil supur tuvalet banyo yaptım ertesi gezmeye gidecem esim diyo hakettin valla gezmeyi 😅 o
1234___ Haftada bir defa camları siliyorum balkonları yıkıyorum kısacası bir dip köşe temizliği yapıyorum, onun dışında her gün yerleri süpürüyorum siliyorum, banyo tuvalet yıkıyorum öyle işte
GSevilay65 Ulusefe012 Allah razı olsun kocamdan robot aldı hergun supuruyo gece gündüz bej sadece her gün siliyorum ve toz aliorum banyo tuvalet temizliği . yemek yapmıyorum lokanta açtığımız için zeynep arca 9 aylik oldu çok şükür elhamdülillah eşim ordan çorba sulu yemek yolluyo bende sadece kahvaltı ve ara öğün yoğurt ve meyve veriorum öyle yani akşamda yemek
aytiii Ulusefe012 süpürme ve silme işini normalde haftada 2 kez yapmaya çalışırdım geçen hafta çok hasta oldum hafta içi de tam iyileşmeden çok yoğun çalıştım yani 10 günü geçti evi süpürmeyeli yarın buyuk temizlik var ama haftada 2 kez supurdugumden de çok farkı yok gibi
Nisaask Ulusefe012 hergun süpürme silme tuvalet temizliği balkon yıkarim. 2 günde bir toz ve pencere kenarı silerim. Haftada 1 bütün halıları kaldırırim. Silerim dip bucak toz alırım. Elbise ve çarşaf yıkarım. Her gün yaptığım için temiz kalıyor.
Arden_ Robot süpürge ile hergün süpürüyorum tuvalet iki üç günde bir haftada bir toz alıyorum dip köşe temizlik için bir abla geliyor oda ayda bir bebekle anca bu kadar😅
GSevilay65 Ulusefe012 he valla yemek derdim yok temizlik ve diğerleri için elim hızlı kız uyurken hemen hallediyorum sonra rahat rahat kızımla oynuyoruz
Arden_ Deniz_4773 valla bacım bu deterjanlı ıslak mendikler ile her kullanım sonrası siliyoruz dezenfektan sprey sıkıyoruz bide zaten çoğunlukla ben kullanıyorum eşim çalışıyor nöbet falan tutuyor öyle olunca bence yeterli oluyor diye düşünüyorum 😅
Tomvejery Ulusefe012 günde 2kez süpürge actıgım olur yani hergün kesin 1 kere acarım ama bazen 2 de olur 🤣toz alıncak Bi eşyam yok fazla TV ünite vs kullanmıyorum yatak odam da makyaj aynası veya komidin kullanmıyorum cok nadir toz alırım oda aynalar felan yani yer silmeyi de haftada 1 kere elimle yaparım bu bana yetiyor devamlı sülürünce pek tozda olmuyo Günlük tuvalet temizliği 2 3 güne Bi banyo temizliği yaparım Günlük balkon yıkanır cocuklar cok cıkıyo cunku Mutfak dolaplarını dışını her hafta Bi kere silirim içini 2 3 haftada bir silerim Camları 3 4 ayda bir silerim cunku evime yagmur su veya toz gelcek sekilde acıkta degil Camları sildiğim gün perde yıkarım Nevresimleri 1 2 haftada bir değiştiriyorum