emine2018 16 günlük bebeğim var arkadaşlar gaz yapınca aşırı pis kokuyor nedeni ne olabilir acaba ya bi problem var mıdır
Busrasahin emine2018 kabizsa kaka yapamadigi zamanlar cikarttigi gazlarda kokulu olabiliyor. Bagirsakta cok bekledigi icin.
Didem88 emine2018 benim bebegim dede bi dönem oldu bi hafta.gibi geçti sonra suan 3 aylığız sıkıntı yok
emine2018 Alyask 2 tane pijama giydiriyoruz çorap annem sürekli kundakla sarıyor nasıl üşütür anlamıyorum 😓
Alyask emine2018 cnm banyodan sonra da usutebılıyolar Ben kılotlu çorap hep gıydırırım bazen bızde de oluyor kokulu gaz
emine2018 Alyask anlamadım canım ya hep kokuyor gazı çocuğumun doktora görtürsem mi kararsız kaldım kakasıda sarı cıvık şekilde
emine2018 Busrasahin aksine canım baya cıvık yapıyor sarı şekilde ama hep kokulu gaz yapıyor yeni değil anlamadım gitti
renkliruya Busrasahin Bizimki bu sebepten kokulu gaz çıkartıyor o zaman.. 3 aydan itibaren büyük tuvaletini hergün yapmıyor..
Alyask emine2018 eğer ıcın rahat etmıyosa götür istersen baksınlar bı ama geçer bence anne sütü alıyorsa bebegın sadece sarı cıvık olması normal