Kızım 3 yaşında. Bir bebeğim daha olsun istiyorum. Ama korkularım var. Doğumdan çok korkuyorum. Çünkü ilk dogumumda olum riskim vardi. Doğumdan sonra 2 kere daha ameliyat oldum. Çıkınca uzun süre kendime gelemedim. Ameliyatlar, hastane sonrasi gecirdigim enfeksiyonlar, yaralar, yorgunluk, gelen gidenin sacma sapan muhabbetleri derken lohusalik ne anlamadim bile. Bir donem hatattan sogudum. Kimsem yoktu yanımda. Sonra büyütürkende çok yalnız kaldım. Esimde iskolik biri. Ama o zamandan bu zamana esim çok torpulendi. İş konusunda bana davranışları konusunda çok değişti. Daha ılımlı davranıyor, üstüme daha çok düşüyor. Bir sey istesem ikiletmiyor. Kizima karsi da cok ilgili. İkinci bebek için her türlü imkana sahibim. Ama pişman olur muyum diye de çok korkuyorum. Ya bu sefer kalkamazsam doğumdan çok korkuyorum. Kızımi ihmal etmekten, onu üzmekten çok korkuyorum. İkinci üçüncü doğumunu yapan anneler hissiyatlariniz ne? İkinci çocuktan sonra hayatınızda ne değişti? Olumlu olumsuz bahseder misiniz