Bircicekannesiii Hiç yemedim nasıl seçilir ne nedir bilmiyorum bir ay sonra da ek gıdada bebeğime vermek için araştırmak zorundayım malum olgun vesaire diye seçiyorsunuz sanırım ama alırken neye dikkat etmem gerekiyor bilen kızlar🙏🏻
eylul19 Bircicekannesiii yumusak bulabılırsenız yumusak alın hemen yedırebılırsınız.sertse de elma yada muz gbı meyvelerle kese kagıdı ıcıne karanlık bır yere koyun bır kac gun bekletın yumusuyor.eger sert kalsın dersenızde buzdolabında saklayın
Ummahan250820 Bircicekannesiii canım ben hemen yeidreceksem yumuşak olanı alıyorum ama alayım bi kaç evde durdun dersen biraz sert al bi kaç güne olgunlaşır ben yumuşak aldım bi kaç gün somra kestim içi siyahlaşmış birde bi tane avakadoyu bi günde yiyemez mesela yarısını kestin diğer yarısınıda strece yada folyaya sar çekirdeğiyle somraki gün yer
Mutluanne06 Bircicekannesiii Ben genellikle sert alıyorum yumuşaması için pirincin içine koyuyorum ertesi gün hemen yumusuyor 😊
Caglarass Bircicekannesiii Canım haslamadan yedireceksin meyve gibi. Ben sertlerinden alıyorum 2 3 günde yumuşuyo zaten
Bircicekannesiii Caglarass Dolap dışında mı yumuşayacak canım bide kalan kısmı nasıl saklamam gerekiyor
Elfvli Bircicekannesiii yumuşak bulursanız alın o olgunlaşmış ve yemeye hazır oluyor. Yumuşak yoksa sert alın. Ben muzlarin yanına koyup uzerini örtüyororum güzel yumusuyor.