Allmillaa Kızlar sürekli uyumak istiyo uyanıyor yarım saat bir saat duruyor uyumak istiyo ben grip oldum Çarşamba dan beri oda bir gün ateşlendi acile gittik birsey yapmadılar takip dedıler dün ve bugün sürekli uyumak istiyo uyank kaldı süre de ağlıyor
Eminecak Allmillaa oda hastalanmistir calpol veya fitil verirseniz kendine gelebilir. Uyku surelerini biraz uzun tutsa uykusunu tam alamadığı için de olabilir. Yarim saate tekrar uyandığında uykuya döndürün oyle 1 2 saat uyusa uykusunu alır bir kaç saat uyanik kalir. Ama normalin üstünde uyku hali varsa bi doktora goturun. 1 buçuk aylikken oglum cok uyuyordu uyku halindeydi bende kovid olmuştum ona da geçmiş kas ağrısı yapti muhtemelen uyuyordu sürekli. Fitil verdim toparladi
hayalperest__ Allmillaa bence normal uyusun ki iyiyleşsin uyuyunca vucüt kendını toparlıyor benim de 3 ay 21 günlük hiç uyumuyor ya gündüzleri 10 dk bir uyanıyor ağlıyor ne yapacam bilmiyorum 🤷🏿
hayalperest__ Allmillaa yani büyük oğlumdan yola çıkarak söylüyorum kendisi asla biz uyu demeyene kadar uyumaz normal de ama hasta iken evde sesi çıkmaz akşam olmadan uyur ertesi gün öğlene kadar