Noname21 kubra_eliz123 cocuk kendi isteyince . Anne babaların kendi bencilliği yüzünden yapılan bir şey. Gorumcem eczacı. Cocuklari getiriyorlar diliyoruz gözlerinde korku ağlıyor lar . Enfeksiyon oluyorlar resmen çocuklarına işkence yapıyorlar. Diyor. Bende böyle düşünüyorum tamamen bencillik kizkm 3 yaşına girecek bir gün gelip küpe takmak istiyorum derse o zaman gider deliririm
PrensesZeynep kubra_eliz123 ben kızima 5.5 aylıkken taktırdim çok şükür bişey olmadı…herkesin kendi fikri tabi
Alse35 Noname21 ben de senin gibi düşünüyorum ama eşimin ailesi küpe almış b.K varmış gibi eşimde o yüzden deldirilmesi taraftarı şu an erteliyorum yok dr sorarız yok güzel bir yer bulmak lazım vs. Diye ama çevrede konu açılınca evde de konu açılıyor 🤦🏽♀️
Noname21 Alse35 enfeksiyon olduğunu söyle çocuğun kulağı bir enfeksiyon kaparsa surekli tekrarlar hayato boyunca çeker de
Yagiztos Ben kızım 9 aylıkken deldirdim 3 yaşına geldiginde tek kupesini düşürdü ve birdaha asla taktirmadi ve delik kapandı şuan 7 yaşında ve hala tek kupeyle geziyor istemiyor ötekini deldrmek bizde ısrar etmiyoruz
flowerfly kubra_eliz123 8 aylık kızım. 1 ay önce delirdim. Bı şey olmadı çok şükür. He çıkar eder kapanır sonra ne zaman isterse o zaman deldirir.
Berrinsoyagazi14 kubra_eliz123 kardeşim kızının kendi istediği zaman deldirmişti Sanırım 5 yaşındaydı Annem de en küçük kardeşimin kulağını 4 yaşında deldirmişti kendi istediği için hatta birlikte gitmiştik 🌸
TlhErva65 kubra_eliz123 bende takmak istiyorum ama esim bırakmıyor daha erken doyor bide enfeksiyon falan kapmaz altın küpe girse hiç birşey olmaz
Zlm kubra_eliz123 takmadım zaten kararı ona birkma taraftarıyım hemde benim kziim kesin kulağını yırtar o küpeleri hissetse çok tehlikeli benim kızım için
ezgiiturkk kubra_eliz123 bebek büyüyünce ne zaman isterse taktırır diyenler olacaktır illaki. Valla canım bizimkiler benim kulağımı 12 yaşında deldirdiler hatırlıyorum da . Valla vukuat gibi bişeydi sürekli iltihap yapardı. Ben bebekken deldirmeden yanayım acı macı hatırlamayacak küçüklükte olmalı . Hem zaten bebekken daha çabuk düzelir diyenlerdenim. Valla keşke benim kulağımı aklım ermeden deldirselerdi mantığıyla kızım 9 10 aylık olduğunda deldirmeyi planlıyorum. Herkesin mantığı farklı tabi