AhseninAnnesi Bugün 3 aylık olduk. Ve doğduğu günden itibaren her yattığında kafası yatağı terden sırılsıklam oluyo yavrumun.😓 Sizlerde durum nasıl?
Kubra34 AhseninAnnesi Kesinlikle biZimdeöyle ve tek kat giydiriyorum sürekli terliyor bugün hastapldu bogazlardan napacagımı şaşırdım sırılsıklam oluyor bi atlet bi üst giyiyor
ZeynepKara AhseninAnnesi ensesi mi terliyo yoksa bütün kafasımı ensesi terliyosa d vitamini eksikliğinden oluyomuş tv de bi doktordan duymuştum
AhseninAnnesi Nereidd yok değil. Çünkü ilk 1,5 ay sadece askılı atletle yattığı halde bile öyleydi. Emzirirken de durum aynı, sadece biz mi böyleyiz diye merak ettim 🤔
deletedmom4842 AhseninAnnesi 4 aylık bizde de aynı durum var ama normal ya bence emerken falan da çok terler
NurR AhseninAnnesi bizmde öyle ama kalın giydirip çok örttüğümde oluyor ince giydirsem sorun olmuyor doktor 24 derecede üstüne penye battaniye ört dedi sırtı terleyp üşüyor sonra 😔
AhseninAnnesi NurR mevsim geçişi olunca yatarken nasıl, kalktığında nasıl giydirceğmi şaşırdım ve hasta bile olduk sırf bu yüzden galiba 😴
Busrasahin AhseninAnnesi benim oglumda da ayni problem var. kan testi yaptirdik. D vitamini gayet yuksek cikti. Doktor genetik faktorlerde olabilir defi. Suan iki yasinda hala ayni. Her uykudan sonra ense islam kalkiyoruz yaz kis.
AhseninAnnesi Busrasahin hmm eğer genetikse bana çekmiş demektir. Bu da güzel bilgiydi teşekkürler ☺️
Esraaaaaaaa Kafa terlemesi demir eksikliğinden de kaynaklanabiliyor bi kan sayımı yaptırın isterseniz ona göre ilaca bu aydan itibaren başlarsınız. Benim bebeğimin düşük çıktı Demiri şimdi şurup kullanıyorum
alinmavi AhseninAnnesi benimki de ayni ya doktora da sorduk nornal fazla gidirmeyin dedi ama gercekten sirilsiklam emerken uyurken yada sadee yatarken bile cok fazla terliyor
ZeynepKara AhseninAnnesi hatta foxta çağlanın programında bi doktor söylemişti ama en iyisi kendi doktorunuza sormanız
AhseninAnnesi ZeynepKara Doğrudur canım bi arkadaş daha bahsetmiş yukarda. En iyisi test yaptırmak. Teşekkür ederim 😇