Egem06 Bana boğazını tut zayıflarsın demeyin de onu bende biliyorum yapamıyorum bir de bağırsak çalışmıyor asıl onun için istiyorum ama bu çayın iştah kestiğini duydum ve bağırsak çalıştırdığını acaba gerçekten etkisi var mı diye sormak istedim
Haydinn Egem06 hfjfjfjfjf kız güldürdün beni 😂😂😂😂 bende yiyorum valla bi daha mı gelcez dünyaya 😂 ama yarıyorsa bu çay biraz dikkat ederim bekliyim şu köşede 😂
Fenty Egem06 Bağırsakları çalıştırmıyor eşim almış kendine ne zaman içse tuvalete çıkamıyor herkeste aynı etki olur mu bilmem.
Aysee_38 Egem06 ben aldım kullanıyorum şuan. Trendyoldannaldım yorumlar iyiydi kötü yorum yoktu yani. Esilam olanı aldım ben. Yani bence işe yarıyor iştah kesiyor en azından ve bagırsak çalıştırıyor
Egem06 Haydinn valla ya ameliyat oldum göğsümden spor yapmam yasak 😂 gecen sene aralıklı oruç ve Leslie ile 10 kilo verdim tabi yediklerime çok dikkat ettim sonra korona oldum ve astımım olduğu için doktor kortizon başlattı ve o beni mahvetti 1 haftada 3 kilo aldık ve devamı geldi şimdi 73 kiloyum hiçbirseyim olmuyor göbek desen felaket bir de mide çıktı eskiden o da yoktu 😂
Egem06 Fenty Allah Allah kardeşimin arkadaşı da ( erkek ) WC ye gidiyorsun günde ⅔ demiş ve çok zayıflamış ondan da duyunda almak istedim hazır çay olarak mı almış yoksa bitkisini mi almış eşin