Masal_m Bebeğim 4 ay 25 günlük bir kaç gündür ara ara dudağını emiyor aynı Durumu yaşayan bebişler var mı neden oluyor acaba çok şebek görünüyor 😂 ama bir yandan da tedirgin oluyorum
Gozde85 Masal_m 4 ay 20 gunluk oglum hemen hemen her uykusunda cok tatlis emiyor keyifle izlerim bi sakincasi yok bence emme refleksinden kaynakli dogdu dogali ayni :)
AfraZeynep Masal_m ya bizim ki 3 Aydan bu yana alt dudağını emiyor bir sorun yok bence bedenini tanıyor 🥰
esrateke Masal_m benim kızım da emmiyor ancak doktorumuz damaklarından dolayı emmiyor kaşındığı için dedi. Normal bi durum. Bi an önce dişi çıkar da ateşlenmesi ve değişik ağız hareketleri biter 🤦🏽♀️ Ve huysuzluğu....
Asel2019 Masal_m benim kızım 3 ay 19 günlük bazen elini bazen de dudagını emiyor diş cıkartabilir diyorlar. Insallah ateşsiz huzurlu bi dönem olur.
Aycan12 Asel2019 inşalah benim oğlumda 4 aylık dudağını emiyo göğüsümü ısırıyo acaba diş mi çıkaracak
blzylcnsy Masal_m benim kızım da bir aydır emiyo aslında dilini emiyo ama dudağını emiyomuş gibi gözüküyor ☺️ cok sebek oluyo ama ya 😂😂