Mommmyyyy Ben kızıma sabah yumurta sarısı, muz, cici bebe başta olmak üzere karıştırıp veriyorum ayrı ayrı yemediği için öğlen ve akşam da çorba veriyorum seçici çünkü çorbayı ancak yedirebiliiyorum . Siz neler yapiyosunuz öğünler nasıl geçiyor?
TheBaby Mommmyyyy Canım bu sabah mesela peynirli omlet yedi. Öğlen bol sebzeli kemik ilikli çorba ve yoğurt yediricem. Ara öğünde meyve püresi. Akşam biz ne yiyorsak ondan yiyecek
Haydinn Mommmyyyy sabah az biraz menemen yedi sonra elma şeftali bebe bisküvisinden bi püre yapıp yedirdim 10 a doğru yaptık kahvaltıyı şimdi emzirip yatırcam 😂 uyanınca mercimek çorbası + yoğurt akşama da tavuklu patatesli fırın yemeği pilav salata Yemekten bir iki saat sonra bi meyve püresi ve ya muz elma veriyorum kapanış emzirme yatış 😂
eylul19 Mommmyyyy sabah omlet ve salatalık yedı pek yemek ıstemedı .oglende yogurt ve sebzelı mucver yedı.ara ogun meyve falan yer aksamda dusunuyorum ne yesın dıyd😒
kirmizibasliklikiz_ Mommmyyyy bu sabah kek yanina yumurta peynir domates pekmez muz Oglen mercimekli yogurt corbasi ara ogun meyve pogaca kefir Aksama da karar vermedim daha bezelyeli bulgur pilavi olabilir havuclu kofteli patatesli kabakli bir yemek olabilir bakalim 😁
Mommmyyyy TheBaby afiyet bal olsun🥰 benim kızım yoğurt yemiyo malesef alerjimiz vardı. Geçti ama tadına alışamadı henüz. Kuru fasulye nohut filan yediyo musunuz veya sebze yemeklerini nasıl veriyorsunuz?
TheBaby Mommmyyyy Onları biraz ezip pilavla beraber yediriyorum. Sebze türlerini hep çorbada kullanıyorum bol vitaminli bir öğle yemeği oluyor. Çorba hariç diğer şeyleri önüne bırakıyorum kendi yesin diye doyana kadar.
Mommmyyyy kirmizibasliklikiz_ maşallah yarasin🥰 porsiyonlar ne kadar oluyor peki Bi pogacanin hepsini yiyor mu veya çorbayı ne kadar içiyor?
Mericcc Mommmyyyy sabahları yumurta peynir ekmek zeytin. Bugün krep yaptım mesela çok sevdi. Öğlen çorba yoğurt arada meyve. Akşam da biz ne yiyorsak o. Sebze de seçici onu da pilav bulgur arasına saklayıp veriyorum
Kimkibu Mommmyyyy 15.5 aylık kızım sabah menemen lableni pekmez cubuk peynir ve salatalık yedi.. sonrasında ara öğün bir muz öğle yemeği kemik sulu sebzeşi bulgur pilavı birazdan meyve yer sonra aksam biz ne yersek onu yer..
Merveuraz Mommmyyyy kendi yediğimiz herşeyden veriyorum ben.menemeni çok seviyor.etli tavuklu yemekleri falan
kirmizibasliklikiz_ Mommmyyyy pogaca dedigim oyle bizim yedigimiz buyuk seyler dusunmeyin minik pogacalar yuvarlak kurabiye buguklugunde kucuk kucuk 😊 ondan 2 tane bazen 3 tane yiyorlar. corbayi ise normal bi corba kasesi iciyorlar 😊
homosapiens Mommmyyyy bu sıralar çok çok az yıyor hatta bı 4,5 gün agzına bır sey vurmadı o sebeple kucuk bi kase kadar ancak yedi