Nihalalp Merhaba arkadaşlar bebeğim 11 aylik uykuda emer gibi yapiyo 11 aydır.neden yapiyo sizce ve ne zaman geçer?
tiredmom_ Nihalalp benim bebeğim de yapıyor aynı hareketi canım. Normal sanırım çünkü aç değil gayet güzel uyuyor
Nihalalp Arkadaşlar cevabını bilmediğim ve muzdarip olduğum bir problem.neden kimse cevap vermiyor? Vallahi bilmiyorum açlıktan mi alıp emzirsem daha uyumaz
Nihalalp tiredmom_ çok teşekkür ederim sonunda bir gören oldu. Aç diye alıp emziriyorum bu kezde daha uyumuyor
bilgekizinannesi Nihalalp yok kuzum uykusunu bölme benim bebeğim de yapıyor bebeklerin en temel içgüdüsü emmek uykuda da istemsiz yapıyor kızım kilosu da gayet iyi yani alıp tekrar emzirme bence uykusu dağılmasın
bilgekizinannesi expectopatronum benimki de öyle emerek uyuyor memeyi bırakınca devam ediyor çok tatlı😁😁
Nihalalp bilgekizinannesi teşekkür ederim. Evet çok tatlı ama internetten bu emme hareketinin 6.aydan sonra kaybolacagini öğrenmiştim ama gelmeyince acaba açta ondan mı yapıyor diyordum üzülüp alıp emziriyordum bu kez de daha uyumuyordu