AnGeL_24 Merhabalar dun doktora girdiğimizde dokdor ogluma elma ve havuç suyunu vermem gerektiğini söyledi ve oğlun 2 aylik sizce yapmalimiyim? Bi sorun olurmu ben internetten arawdirdim 6 aydan önce hiç bişey vermek olmazmiw
asiltonunmommysi AnGeL_24 sebebi neymiş? Şahsen ben vermezdim 5 aylıktı tadım adına öylr ağzına sürüyordum 6 aylık başladım. Kabarmaların önüne geçemedim alerji testi yaptırdım elma, havuç ve yumurta beyazı alerjisi, çıktı mesela. 2 aylık bebek nasıl hazmetsin onu
AnGeL_24 Balkizlarim asiltonunmommysi Fusunf bilmiyorum ki herkes iyi dokdor olduğunu söylüyor ama ben hala vermedim bişey olur diye korkuyorum alerjisi olur diye
Balkizlarim AnGeL_24 2 aylık bebeğe verilmez bacım hadi 4 aylık en erken oda verilmezde makul olan 6.ayda verilmesi ben 3 tane çocuk büyüttüm hiç bir doktordan da böyle bir şey duymadım ki o kadar doktor gördüm büyük kızım dan ötürü..
RainOverMe Öyle şey mi olur ya dolandırıcı falan mıdır nedir özel doktor mu bu. İlk defa duydum elma ve havuc suyu kabız yapar aman aman
AnGeL_24 RainOverMe Ama doktor hanim da bize cok iyi gelicek çocuğumuz boyu uzun olucak kabizligi gidicek falan filan😑 acilen değişmem lazim iyiki sordum
RainOverMe AnGeL_24 yok yahu nasıl ıstır kafası mı gıdık ya da benım gıttı farkında degılım🤦🏼havuc ve elma kabız yapar ıshal olana verılır, posaya gerek yok suyu bıle kabız yapıyor kabız olan bebege verılır mı hıc
AnGeL_24 VERA19 Evet direk soyledi MAWALLAH oğlum sağlıklı hiç bir sorunu yok ama doktor öyle soyledi