ruN 23 aylık bebeğim bu aralar uyku düzeni tamamen bozuldu. Uyuyor gece çığlık çığlığa uyanıyor ve tekrar uyumuyor ve uykusu var yine. Ağlıyor çok çaresiz kaldım nasıl davranacağım neden böyle oldu anlamadım
dunyaharikasi ruN bizde 7 aylığız ve uyutmak için yapmadığım kalmadı herkesin ki nasıl 8-9 da uyur anlamam (not 3 saate bir 1 saat uykusu vardır gün içinde) acaba akşam 8-9 da uyutan gün boyu uyutmuyor mu bebeklerini ondan mı erkenden uyuyorlar bilemedim
ruN Betul-08 gazını kendi çıkarabiliyor canım 2 yaş krizi diyorlar ama çok felaket bi bi dönem hiç böyle değildi
ruN dunyaharikasi bende şaşıyorum gerçekten sorun bende mi çocukta mı diye uyutsan da uyanıyor ve uyumuyor saatlerce uykusuz kalabiliyor
Rozalinda 17 aylık, bizde de gece ağlayarak uyanıyor uykusu var geri uyumuyor iki saattir ninni dinledik psikolojım bozuldu bittim artık ben de ya:(
ruN Rozalinda Benimde psikolojim bozuldu gerçekten ne güzel uyuyor ansızın uyanıp çığlık çığlığa sonra uykusu açılıyor uyumuyor gece uykusu kalmadı bende
Asyece ruN 6 aylıktı verdim çok güzel gitti 1 ay bile sürmedi diş dönemi mahvetti herşeyi yani malesef bitmiyo bitmiyo bitmiyo sabahın köründe uyandık yine