EsraElisa . Evlenmeden önce benim göbek möbek yoktu çok güzle zayıfım evlendim yine öyleydim ama hamilelik doğum derken göbeğim çıktı 4 ay olucak doğum yaptım biraz göbeğim var ve çok rahatsız oluyorum hayatımda hiç göbek eritmedim çünki yoktu🤣göbüş eritenler varmı 64 kiloyum 55 e düşmek istiyorum nasıl olucak hiçbir fikrim yok emziriyorum da 2 ay sonrada 1 buçuk ay oruç tutucam -
Melikeeeecansuu EsraElisa 17 ay olacak doğum yapalı daha duruyor gobegım sarkıyor zaten sezeryan dan sonra ve o göbegı toplamak cok zor zaman alıyor hem spor hem dıyet yapmak gerekıyor ama sızın ıcın daha cok erken. Doktolar 6 aydan sonra spor felan önerıyor. Emzırdıqın ıcınde yemek yıyemezlıkte yapamıyorsun sutun azalır dıye. Bende yenı spor dıyete basladım gobegım cekılmeye basladı ınsallah ıstedıqım gbı gıder 🙏
Pare66 EsraElisa ben de 64 kiloyum 55 e düşmek istiyorum,normal dogum yaptim 1,5 yil olacak göbeğim löp diye ortada otururken kalkarken kocaman top gibi,korse takmadim belkide ondan oldu hele yemek yedikten sonra uffff acaip hamile gibi şişiyor
Melikeeeecansuu EsraElisa korse kullan ıstersen erkenken faydası oluyor yınede. Sarkıkmj pekı gobegınız. Sezeryandamı sadece sarkık kalıyor yoksa