Elifinannesi33 Bu yardımdan yararlanan var mı bende başvuru yaptım da başvuru yaptıktan ne süre aonra size çıktı kaç gün sonra kabul edildi yazdı ve ne kadar veriliyo
Nefeshiramm Elifinannesi33 bize çıktı canım 550 TL 15 gün sonra belli oldu benimki. Kuzenime yaptık onunda 500 TL çıktı 1 ay sonra belli oldu
oykumoms Elifinannesi33 bem başvurdum temmuzun 29 unda hala başvuru süreci devam ediyor yazıyor etlül bitti ya kabul etsinler ya da red edsnler karar veremediler herhalde 🙄
Yasirefeninannesi Nefeshiramm benimde kabul edilmis ama para yok heralde ekimin ilk haftasi valla bez ve mamaya kullanicam cok pahali esimde isten cikti aksine 😭
Elifinannesi33 Nefeshiramm sevindim adınıza ..sizin adınıza ev veya araba varmiydi sigorta falan var mı aylık gelire ne yazmistiniz
bglm Nefeshiramm buay ıkısınde babam ıcın basvuru yaptık süreç devam edıyor dıyor sanırım cıkmıycak nekadar uzadı böyle
Elifinannesi33 Yasirefeninannesi ne güzel bebeğin ihtiyaçlarını alırsın üstünüze ev falan var mı aylık gelire ne yazdınız
Yasirefeninannesi Elifinannesi33 valla ustumuze hicbisey yok ev kayinbabamin asgari ucreti yazdim cunku oyle aliyordu
oykumoms Elifinannesi33 yani bilmiyorum neden bu kadar uzun sürdü daha sabab baktım süreç devam ediyor yazıyor kabul yada red sonuçlansa daha iyi olacak