Ecrinannesi2022 Hanimlar benimkide farkli bi durum basiniza gelmismi bilmiyorum 1 ay oldu meme ucunun yanindaki sut kanallarinda bi beze buyuklugunde ele gelen bi cikinti vardi ultrasyona bakti doktor kan toplamis dedi halada gecmedi korkuyorumda
mirzaali14 Ecrinannesi2022 canm benim de beze gibi bişey var bı doktora göründüm kimseyi işinde kotuleyemem ama bişey olmaz dedi bı antibiyotik verdi iltihap toplanmış dedi şimdi geçtikçe büyüyor 5 aydır da geçmiyor kala kaldım o kitleyle bı çözüm bulamıyorum burda kalayım belki bana da çözüm bulunur
Ecrinannesi2022 Umutluluk evet oyle dedi korkulacagi bi durum olmadiginida soyledi hala gecmedi sanki buyuyor
Ecrinannesi2022 Canim benim doktorumda dedi belki gidebilir belki kalabilirde nezaman emzirmeyi kestigimde tekrar ultrasyona bakacagiz eger buyuyorsa aliriz dedi ameliyatla benim kizimda 5 aylik 1 aylik sonra emzirmemeyi dusunuyorum
Umutluluk Ecrinannesi2022 canım bi çiğ lahana koy bi kaç gün normalde lahana göğüs içinde kalan süt ve iltihabı akıtır belki onuda akıtır denemekten zarar gelmez . Dene istersen fayda görürsün inşallah