FHKK Dün 3 yaşında ki oğlum grip oldu. Soğuk algınlığı şurubu veriyorum bugün de bana geçti 😞3 aylık bebeğim var emziriyorum ona geçmesinden korkuyorum ilaç da içermiyorum. Ne tüketsem hemen atlatsam ilerlemeden kızlar ?
Ysmnakdn FHKK ay bizde yeni atlattık bebeğim 5 buçuk aylık 1 çorba kaşığı ıhlamurlar verebildim sadece bide bol bol emzirdim kendimde halen toparlanamadim en son aferin aldım o biraz iyi geldi bide tabi çorba ıhlamur nane limon aklına gelecek herşey içtim yedim
Ysmnakdn Ysmnakdn FHKK he bide bebeğin oksururse zeytin yağına sarımsak kes onu 2 gün beklet ayağın altına sur hemen geçer öksürük ağrı kendine de yapabilirsin aynısını bizde Cok ise yaradı
Pupis FHKK ben tatildeydim simdi donuyorum amaa tovbeler olsun bundan sonra tatil matil yapamam ne isim var yaa otururum evdee valla cok beterim
Ecrinannesi2022 FHKK nedemek canim papatya vucut agrilarina iyi gelir kiziminda bu aralar oksurugu var rezene cayi veriyorum bide barsaklarada iyi geliyor
Aloneeee FHKK valla iki gündür bende öyleyim. Geberiyorum sanki. İki çocuk da bende inş onlara geçmez diye dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor. Çünkü biri emiyor diğeri tepemden inmez uzak da duramıyorum