meleginannesiyim Ateş ölçerim yok ama elimi alnına koyunca yanıyor gündüz hastaneye götürdük 36,5 cıkmıstı su an uyuyo ya bir sey olursa cok korkuyorum 8ay 10 günlük diş çıktıyo nolur yardım
Asyaveannesi04 meleginannesiyim hiç korkma annesi çok normal eklem yerlerine bez ıslatıp koy dolven verebilirsin 4 saatte bir hala düşmezse hastaneye götürürsünüz
Birprenscik meleginannesiyim çorabını limonun suyuna batırıp giydirin düşürüyor bende kaç günden beri yaşıyorum
Moonlightttt meleginannesiyim merhaba diş ateşi 38i asla geçmezmis. Eğer 38 ve üstü olursa bu başka rahatsızlık enflasyon vb demektir. Elini kolunu nemli bezle silin. Üstünü çok kalın ortmeyin . Calpol dolven dönüşümlü olarak 3 veya 4saatte bir verin. Geçmiş olsun
meleginannesiyim Asyaveannesi04 teşekkür ederim havale falan gecirme olur mu allah korusun bilgisizim gurbetteyim kimsem de yok ince uyku tulumu var soyayım mı kısa kolu giydirip
meleginannesiyim Birprenscik teşekkür ederim havale falan gecirme olur mu allah korusun bilgisizim gurbetteyim kimsem de yok ince uyku tulumu var soyayım mı kısa kolu giydirip
Asyaveannesi04 meleginannesiyim ateşi 39-40 olmadıktan sonra havale geçirmez ateşini sürekli kontrol edin ve üstünü çok örtmeyin yüksekse ateşi eklem yerlerine de bez koyun dolven verin ben geçen hafta böyle düşürdüm ateşini
Htc4504 meleginannesiyim canım benim hiç korkma panik yapma bu bir süreç bitip gidecek, sadece ince giydir ara ara kontrol et. Baktın hafif atesleniyor şurup ver ince giydir panik yapma bende gurbetteyim benim de kimsem yok sen sakin ol Allah’ın izniyle kontrol et tez tez hiç bişey olmaz insaAllah
meleginannesiyim Moonlightttt cok teşekkür ederim sağolun ince penye uyku tulumu var üstünü cıkarayım kısa kollu giydireyimmi
Moonlightttt meleginannesiyim öyle de üşümez mi eviniz nasıl bilmiyorum ama ben yorgan ile uyuyorum. Ben cikartmadm, üzerini çok ince orterdim.surup zaten düşürür ateşi.
Moonlightttt meleginannesiyim rica ederim. Bir de 40ile gidince de bir şey yapmayıp şurup+takip deyip eve yolluyorlar. Şayet kanda enfeksiyon yoksa. İnce tulumu duran derim havalar soğuk,