Linailkay meliskemesi1 evet 2 doz pahalı ama mutlaka olması gereken bi aşı 2 doz aşısı olmasına rağmen roto oldu bebeğim ve zor geçti doktor aşısı olmasa kötü sonuçlar olabilirdi dedi
Asyaveannesi04 meliskemesi1 tüm özel aşıları yaptıracağız rotayı yaptırdık sıra menenjitin 3.dozunda yakalandın mı rotaya bebek çok çekiyor ishal,kusma, ateş hastane de yatmaya kadar gidiyor bence yapılması gerek 2 Doz yaptırdık biz
meliskemesi1 hemsirebianneee Anladım ben 3ncü ayında yaptırdım 5te yaptıracağım 2nci doz mu olacak birde menenjit ne zaman
hemsirebianneee meliskemesi1 ikinci doz olur ilki birinci doz oldugu için zaten. Doktorunuza danışın menenjit için.
Asyaveannesi04 meliskemesi1 rotayı 3.ve 5.ayda yaptırdık hiç fark etmiyor canlı aşıyla ağızdan olduğu için rota
ArvenDua 2 çeşit var , birincisi 2,4,6 aylarda yapılan 3 doz sanırım diğeri de 3 ve 5.aylarda 2 doz yapılan, ben 3 ve 5 aylarda kendim eczaneden alıp ağzından verdim
meliskemesi1 ArvenDua benimde öyle 3te oldu şimdi 5te de yaptıracağım 2nci doz Başka ne yaptınız ne zaman yaptınız menenjit