TlhErva65 Kızlar pazar günü erkek kardeşim evime gelecek bir gece kalacak yemek hakkında fikirlerinizi bekliyorum ne yapabilirim
Elika00 TlhErva65 tavuk pirzola , haşlanmış sebzeler , pilav , havuç tarator , sarma , çorba , tatlı da sütlaç
elmaliturtam TlhErva65 sonuçta kardeşiniz en sevdiği yemekleri biliyorsunuzdur onlardan birini yapın.
Yerfistigininannesi TlhErva65 patlıcanla biber kizartin eti haslayin domatesi sos yapip icine biraz salca baharatlar karıştırıp firina harika oluyo yanina pilav cacik
Adife TlhErva65 bugünku misafir menümü yazayım. Ezogelin çorbası yeşil fasulye yemeği fırında patatesli köfte şehriye pilavı salata yoğurt Aslında pirinç pilavı ve kavurma yapacaktım ama arkadaşım eşim eti öyle sevmiyo köfte yer deyince bu şekilde değiştirdim.
TlhErva65 elmaliturtam inanın onun bir küçüğü ne sever biliyorum çünkü o biraz midesine düşkün herşeyi yiyor bu kardeşim et yemegine bayilir
TlhErva65 Yerfistigininannesi hoşuma gitti bu yemek yeniden atarmisiniz baharat ne koymaliyim tm tarif🥰🥰
Yerfistigininannesi TlhErva65 patlican biber kizartilacak haslanmis et bi y3rde domates sos azicik salca pisirilecek baharat sadece tuz karabiber pulbiber ekleyin sebzeleri ve eti tepsiye dokun ustune sosu verin firina lokum gibi oluyo