Zeliha7 Biberonu tam olarak nasıl kesebilirim Biberonu aldıktan sonra beni emiyor bazende hiç emmiyor bu durum çok uzuyor beni 😔tamamen bırakmak için önerilerinize ihtiyacım var???
Bircaykoyicelim Zeliha7 bebeğinizin ayını ve günde kaç kez biberon vs kullandığını yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Zeliha7 Bircaykoyicelim 3 aylık günde 3 saatte 1 emiyor Biberonu mama veriyorum 30cc olarak çok verirsem beni bu sefer hiç almazsa diye
Bircaykoyicelim Zeliha7 Doymadigi için mi mama veriyor sunuz? Eğer böyleyse önce emzirin sonra mama verin. Bebeğiniz doyuyorsa bıberonu hiç vermeyin. 3 aylık bebek zaten anlamaz biberon bırakmayı.
Zeliha7 Bircaykoyicelim doktor sütun yeterli gelmediği için mamayı başlatmıştı sonrasındada azaltmaya başladım kendimce . Ama şuan ki sorunum ilk beni almıyor ki Biberonu istiyor memeyle savaş halinde oluyor hep ilk vermek istediğimde
Bircaykoyicelim Zeliha7 doktor sütun yeterli gelmediği için mamayı başlatmıştı sonrasındada azaltmaya başladım kendimce Doktorunuzun vermeniz gerektiğini söylediyse azaltmayin. Siz her açıktığında ısrarla Emzirmeye çalışın. Almadığı zan hemen mama Vermeyin. 5_10 dk sonra tekrar emzirmeyi demeyin.
Zeliha7 Bircaykoyicelim bekliyorum sakinlessin diye sakinleşiyor tekrar deneyince yine almıyor oyuzden başka çözüm yolu varsa diye buraya yazdım