12sukran Sosyal yardım basvurusun da bulunmuştum 29 ağustos ta bugun kabul edildi diyor ne zaman alırım basvuru yaptığı ayın alicak miyim ne kadar olduğu yazmıyor bilgisi olan var mı teşekkürler şimdiden
Oldugugibibiri 12sukran sizin adınıza sevindim de gündem etiketi koymuşsunuz bir de konuya kabul edildi diye büyük harflerle yazmışsınız ya, başlığa girerken SMA ilacının devlet tarafından ödenmesi kabul edildi sanıp aşırı heyecanlandım bi an.
12sukran ZeynepNurten ağustos ta basvuru yapmıştım o ayın da alicak miyim peki teşekkür ederim bu arada
12sukran Oldugugibibiri teşekkür ederim.. kusura bakmayın ne yazacağımı o an bilemedim o an ole yazdım burayı fazla kullanmıyorum aktif değilim nasil etiket yapmam gerektiğini de detayli bilmediğim den ole gündem yaptım
Keremcanannesi 12sukran PTT den alicaksiniz e devlete sosyal yardım bilgileri yazın bide kurum ödemeleri
12sukran Birdunyabircennetannesi benim de bir ay sürdü 29 ağustos ta basvuru yaptim bugun kabul edilmiş siz ne zaman basvuru yaptınız bu arada telefon paylaşabilir muyuz numarayı arayarak ta bilgi alıyordum neden halen süreç devam ediyordu die soruyordum
Birdunyabircennetannesi 12sukran 9 Eylülde başvuru yapmışım 1 ay olmak üzere işte canım. Bilmiyorum bekliyorum bende tam 1 ay olsun da bi
Egeninannesi_11 Ankara’da olup başkent karttan yardım alanlar kaç ayda bir alınıyor nasıl oluyor başvurum kabul edilmiş de bilgim yok