mihranelamm Herkese günaydın ben kızıma sütümü yaklaşık 2-3 aydır sağarak veriyorum şükür sütümde bir azalma yok gayet yetiyor kızıma ama bu son 2-3 gündür kızım kesinlikle sütünü içmek istemiyor biberon ağzında duruyor sütleri de ağzının kenarından akıtıyor yoğurdu bile daha severek isteyerek yiyor bu arada 5 ay 23 günlüğüz sizce neden böyle yapıyor başına gelen var mı
asocialmom mihranelamm benim başıma geldi şu an mama yiyor sütümü de azalttım bilerek kesicem artık çünkü içmiyor 🤷♀️
Momsnisannn mihranelamm benim kızımda 19 günlük emmiyo sağarak kendi sütümü veriyorum ama deli gibi meme arıyo ağzına alınca damaklarının arasında ezip geri itiyo sizinki neden almadı memenizi
mihranelamm Elaunal yok hayır her şeyim normal başım ağrısa bile ilaç içmem sütümün tadına da baktım hafif şekerli her zaman olduğu gibi yakın zamanda baharatlı bir şey de tüketmedim neden böyle oldu bilmiyorum 😔
mihranelamm asocialmom hııı biberon değiştirdim öyle lıkır lıkır içti avent kullanıyordum wee baby verdim içti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
mihranelamm Momsnisannn 3,5 aylıkken almadı çığlık çığlığa bağırıyordu memeyi görünce geceleri de emmeyi bıraktı o yüzden sağarak veriyorum