Emineyldrann 3bucu aylık bebeğim geceleri uyanınca hiç ağlamadan emerken tekrar uyur kalırdı ama şu 1 haftadır ağlayarak uyanıyor ve sürekli kalkıyor çok uykusuz kalıyorum uykusuz olunca da bakamıcam korkusu sarıyor sizde de oldu mu bu durum
Sevim07 Emineyldrann normal. Belki birşey onu huzurusz etmiştir. Bizde bu gece con kalktık eşimle.emzigi düşürüp baya ağlıyordu. Motor gibi idik. Bi o bi ben
Funda86 Emineyldrann 3.5 ay atağa başlamiştir.atak biter diş başlar kısır döngü gibi devam ediyor.arada iyi olduğu günlerde oluyor.ohh düzeldi derken tekrar başliyor.böyle böyle büyüyecekler.bizim yaşimiza 10 gün var hala öyle
Emineyldrann Funda86 bizim diş başlayalı çok oldu hatta bi tanesi çıktı bile çok hızlıyız 😊 atak ne zaman biter
Funda86 Emineyldrann ooo masallah.atak bitiyor geri başliyor.suanki atağiniz 4 ayin sonuna dek sürüyor
pelin_emrh Merhaba, benım kızım 3 temmuzda doğması beklenirken 30 haziranda doğdu. Atak haftası ne zaman oluyor ki?
Funda86 pelin_emrh pelin_emrh 3 Temmuz’a göre hesaplayacaksiniz.kaçinci haftadasınız onu öğrenin.sonrada Google atak haftası yazında tablo çıkıyor.veya Harika haftalar diye program yükleyebilirsiniz.program ücretli yalnız
Gencanne0705 1 hafta sonra 4. Ay bitecek 1 hafta önceye kadar gram uyumuyordu şimdi geri düzeldi ama artık düzeldi diye sevinmeyi bıraktım çünkü dedikleri gibi bi düzeliyor bi bozuluyor düzen 🙏🏻