Asyaa22 Kızlar merhaba 15 gün önce doğum yaptım yalnızım yanımda kimse yok eşim çalışıyor bir hafta annem vardı çalıştığı için gitti malesef herkes lohusasin yalnız kalma felan diyo bu süreci yalnız geçiren varmı korkutuyolar biraz beni
Gamzecn Asyaa22 bendede aynı durum vardı eşim çalışıyordu 1 hafta annem kaldı oda çalıştığı için gitmek zorunda kaldı bizdede öyle derler 40ın çıkmadan yanlız kalma filan diye bence çok doğru benim ilk çocuğum 40ıma kadar yanlız kalmaya korkuyordum heran bişey olacak gibi geliyordu bana
acimavi Asyaa22 korkmayın. Lohusa kadın tıbben de, dinimizde de hasta olarak tanımlanır, bu sebeple yalnız kalmaması, dışarı çıkmaması daha iyi olur. Hastalanırsa diye. Başka yönden bir şeyler diyorlarsa inanıp korkmayın.
Mavininbiri Asyaa22 2 hafta annemdeydim sonra eve geldim yalnı, kalıyordum çoğu zaman lohusa kadın tek bırakılmaz, üç harfli bulaşır gibisinden korktum ilk ama bol bol sure okudum çok şükür çok kötü geçmedi
sessizizleyici Asyaa22 insanlarda destek olcağına baska baska seyker yazmıslar korkmayın her ne manada korkuyosanız besmele ile devamedin napcaksınız cıkın yavrunuzla hava alın korkmayın :) ben yalnızda kaldım cıktımda gezdimde allahın izni işe hıcbusı olmadı zaten bu konusanlae yüzünden böyle okuyor ya cok biliyolarsa gelip kalsınlar yanınızda
esraanurrr Asyaa22 ben 10. Günden itibaren yalnızdım korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz bana da öyle diyorlardı ama dinleme kimseyi
Hil38 Bende doğum yapalı 11 gün oldu valla kalabalıktan aşırı sıkıldım boğuluyorum gibi geliyor. Sadece bu sabah bebeğimle yalnız kaldım dünya varmış yok böyle rahatlık