BTB22 Kızlar 8günlüğüz sarılık olduk 2.gün değerlerimiz düşüyordu ama bugün bıraz sarı gördüm oğlumu en hızlı nasıl iyileşir
oglumubeklerken BTB22 canım bol bol emzir sütün eminim ki yeterlidir ama yeterli olmadığını düşünüyorsan mama vermekten kaçınma. Benim en büyük hatam etrafımdaki insanları dinleyip mama vermemek oldu. Daha 8 günlük bırak bütün gün memende dursun hep emsin her fırsatta her dakika emzir. Tek çözümü bu
saclarinayildizdusmus BTB22 kızlar sizinki.gece kac defa kalkiyor ben zorla kaldırıyorum uyanamıyorum 5 10 dk içip hemn uyuyuo sarılık nirmalmi
SunnyG Sık emzirmekten başka çaresi yok. Gerekirse mama var. Ben 20 gün kadar günde 4 kere 30 cc mama vermeye çalıştım
Hil38 Benim bebeğimde de yaklaşık 1 hafta önce sarılık başlangıcı olduğunu öğrendik. Bol bol emzirdim. Birkaç gece de sabaha kadar beyaz ışıkta yatırdım. Şimdi iyiyiz şükür. Işığın faydası oldu mu bilmiyorum ama emzirmek çok etkili
Hil38 Nushhh teninden belli oluyor zaten yüzü tam beyaz değil de hafiften sarı gibiydi gözünün beyaz kısımları sarı görünmeye başladı. Zaten kontrolümüzde de doktor söyledi başlangıç olduğunu
Taze_annecik BTB22 Benim bebeğim dede sarılık cıktı en düşük seviyede sürekli emziriyorum bazen sağıp veriyorum geceleri 1 kez mama veriyorum.