Cihangiriinannesii Oglum03 2 haftada sonuçlandı eve gelen olmadi. Daha kapsamlı yardımlar için eve geliyorlar
Brutal-Betty 1 ay 25 günde sonuçlandı 2 aydır alıyorum ilk başta eve kimse gelmemişti dün eve geldiler
Damla-92 Neye göre onaylıyorlar acaba sosyal yardımı bnde basvurdum sadece esım calısıyor asgarı ucretlı evımız kıra bir cocugum var bana cıkmadı
Elvindilan Damla-92 aynı durumdayız eşim asgari ücretle tek calisiyo 3 aylık bebeğim var 3 defa başvurdum hiç birinde kabul edilmedi neye göre onaylıyorlar acrba merak icerisindeyim
Baharyagmurux Damla-92 ayni durumdayiz esim asgari ucretli 2 yasinda bir oglum var 2 sefer basvuru yaptim reddedilmis muhtac degilmisiz 😀
Brutal-Betty Oglum03 soru sordular ev kira mı eşin çalışıyor mu sigorta var mı ev araba var mı beyaz eşya var mı okula giden çocuk var mı elektrik doğalgaz abonesi aldılar
Alparslanimm Evimiz kira esim asgari ücretle çalisıyor bir bebegim var bize de çıkmadı. Sosyal yardimlasmayi aradık çocuk sayınız az dediler .şaka gibi 😀
Elifbeybi Oglum03 yok hayır aramıyorlar. Habersiz geliyorlar ama iceri girmiyolar bir kaç soru sorup gidiyor