Esracim Ya kime sorsam herşeyi yiyor diyor arkadaşlarım ama benim bebeğim hiç birşey yemiyor bir domates birde yoğurt çorbası başka birşey ağzına koymuyor ne yapacağımi bilmiyorum. Bebeğim 9 buçuk aylik
NaimeYilmaz Esracim Sevdiği şeylere 2 hafta kadar ara verip unutturmak lazım. Denemekten zarar gelmez sanırım. En kötü onları da yemez 🙈
Baynimir Esracim yaşına girecek benim oğlum. O da Tarhana çorbasından başka birşeyi yemiyor. Sinir krizi geçiriyorum artık. Hele sebze yemeklerini direk öğürüyor.
Meryemdeveci Esracim al bendede o kadar oğlum 14 aylik olmak üzere hiç birşey yemıyor 10 aydan bu yana gelen iştahsızlık var sadece yedigi şey meyve ve mama onları severek yiyor bu yiyen cocuklaraaaa öyle özeniyorumkiiii anneleri sansli
NaimeYilmaz Esracim Benim oğlum 12.aya kadar ne versem yerdi. Şimdi seçmeye başladı🤷♀️ Ne yapacaklarını kestirmek zor. Çok zorlamadan ama sık sık diğer tüm tatları denemekten vazgeçmeyin derim.
Esracim Meryemdeveci doktora götürmeyi düşünüyorum siz goturdunuz mu. Normalde istahliydi iki kere kustu diye artık yemiyor hicbirsey birinde 7 aylıktı diğerinde 9