papatyasevdalisiii Oğlum 26 aylık oğluma önerebileceğiniz sağlam yapboz var mı varsa linkini yada ismini yoruma atar mısınız???
Birbebetoannesi papatyasevdalisiii buraya nasıl atılır link bilmiyorum ama tarif ederek yazayım 2 parça şeklinde kalın karton tarzı var bizde mesela tavuk-yumurta eşleştirmedi yapmışlar, bir de tahta yapboz var meyvelerden , kendisi daha rahat takılıyor ona bakabilirsiniz
papatyasevdalisiii anonimhanim_ inşallah yazan olur şimdilik dıytoy dan magnetli yapboz buldum sadece
RainOverMe papatyasevdalisiii linkini bulursam atayım hemen begenırsenız en azından bulmanız kolay olur
RainOverMe papatyasevdalisiii https://www.puzzledepo.com/pal-8-parca-sevimli-ciftlik-ahsap-bebek-puzzle-18-ay ya bu ama satan fırma göremedım kızım da izin vermedı bıomem begenır mısınız bır bakın ıstersenız. Ustte tutma yerı de var ıyı oluyor o acıdan
Gizem59 Merhaba o dönemlerde benim oğlum 2li 3lü puzzle yapıyordu trendyoldan almıştım circle toys hayvanlı, şimdi 3 yaşında 25 parçalı puzzlları yapabiliyor gerçekten çok faydalı el becerisi ve zeka gelişimi için.
anonimhanim_ Gizem59 aa çok güzel bir marka baktım. Peki nasıl alıştırıyorsun bebişle önce kendin yapıp gösteriyormusun çözmesi uzun sürdü mü
Gizem59 anonimhanim_ masasının üzerine dizmiştim önce kolay olanları zaten iri iri tam ellerine göre, onun eline verip beraber tutup yerleştirdik başlarda kedi köpeği fln sevdiği için dikkatini çekmişti birkaç denemeden sonra kendisi yapmaya başlamıştı canım☺️