deletedmom719 Kızlar bu damladan günde kaç damla ve kaç kez veriyorsunuz acaba. Her gün aynı saatte kullanmak mı etkisini gösterir. Veya hemen etkisini gören oldu mu.?
Deletedmom143 deletedmom719 hergün aynı saatte tek seferde 5 damla şeklinde verin lütfen en geç bir haftaya kadar etkisini gösteriyor ama mükemmel bi damla ✌🏻
Smyrna35 Günde 1 kez 5 damla kullanıyorum gergün sunı saatte verince cok etkili 3. Günde etkisini gördüm ben canım
deletedmom719 Deletedmom143 inşallah gösterir yaa 🙏 peki sadece gazı olduğu zamanlar değil demi her gün. Damla bitene kadar. Birde dolapta bekliyor ya, ısınmasını bekliyormusunuz yoksa direkt Veriyormusunuz
Ngovercin Deletedmom143 bende kullanıyorum ama etkisini göremedim acaba aynı saatte vermediğim için mi ek olarak sab simplex ve nurse harveys şurup kullanıyoruz ama hala kendini aşırı derece sıkıyor kasıyor ve uykusunda ağlıyor kasınca
Garfield Merhaba hanımlar biogaiadan verim almak istiyorsanız sabah aç karnına 5 damla şeklinden vermeniz gerekiyor. Tok verildiğinde işe yaramıyor maalesef.