Bukii Kizlar bebegim bugun sabah verem asisi oldu koldan bacaklarindada asi yaptilar atesi kac olunca calpol verdiniz ya 37.5 suan 😓 huzursuz biraz kac gun surer bu ates acaba
Denizbalci Bukii bizde çarşamba yptrdık hemşire 38 den snra yarm ölçek calpol verebilirsnz dedi bzmknde bişey olmadı ateş falan cok huysuzlğuda ykk 2 gün oldh dahada olmaz herlde
Arzu7439 Bukii bizde dün yaptırdık. 37.5 u geçince şurup ver dedi hemşire. Dün akşam üstü ve gece 37.6 oldu şurup verdim. Şu anda bişey yok. 3 gün takip et dedi hemşire
svdarc Bukii eczanede ki personel bana eve gidince bi çay kaşığı ver ateşi çıkmasın dedi verdim gerçekten de çıkmadı
SunnyG 2 ay aşısı ateşi dirençli olmuyor sanırım. Bizim bir gece boyunca hafif ateş oldu geçti sonra. Kıyafetlerini çıkarıp ılık kompress yapabilirsin
ebru512 Şurubun prospektüsünde ayına göre ne kadar ölçek kullanmanız gerektiği yazıyor 2 ay aşısı sonrası sanırım içindeki kaşığın yarısı kadar öneriyor biz ona göre içirmiştik
pofudukyanak Biz de dün olduk 4 tane aşı. Ateşi çıkmadı ama doktor çıkarsa bir çay kaşığı ver demişti.