biranne1 3. Ayın sonunda oğlumun gündüz uykusu bir bozuldu hiç uyumuyor 😓 Gece de 1-2 lere kadar uyumuyor 🙄 Gündüz 4 saat uyuyan gece 9/10 dedi mi uyuyup uyanmayan bebeğimi arıyorum. Düzelir mi böyle mi kalacak şu an 4 ay 18 günlük 😏
Maviyesil121212 biranne1 düzelecek 5. Ayda düzeliyor merak etmeyin. 35 günlük bir atak döneminin tam ortasındasınız
Ynctlgtmn biranne1 bizde suan 4 ay 5 günlüğuz kendine gore hi duzeni vardi ama bozuldu bikac haftadır uykusu geliyor uyumuyo akşamları ve haha cok huysuzlaniyo bu yuzden su atak donemi bitsede inşallah rahatlasak 😔
babyfaceee biranne1 kızım 9 aylik ve 9 ayda toplasan gece uykusu nadirdir sabah ezanına kadar oyun pesinde🤣 düzen kalmadı
biranne1 Maviyesil121212 birinin bunu söylemesi bile moral veriyor 🙏🏻 inş düzelir gerçekten çok yoruluyorum tabi ki yine de çok şükür
Maviyesil121212 biranne1 aynı yoldan geçtik hatta post açmıştım . Atak bitti 1-2 gün diş mızmızlıgımız oldu dişimiz patladı ve kızım lokum gibi oldu eski günler geri geldi, sizin de gelecek sıkın dişinizi :)