strongMom Egeasaf saglık ocagındaki sonuçlarda artık e nabızda görüntüleniyor diye duydum ama bilgim yok tam ya
Okya Egeasaf ben Antalya da yaşıyorum kan verince öğleden sonra e nabizdan bakıyorum tekrar gitmeye gerek olmuyor bekle bakalım öğleden sonra kontrol edersin
2205yasemin Egeasaf benim çoğu kez düşmüyordu ya taki sonuç almaya gidip eve geliyorum ondan sonra e nabızda görüyorum çünkü sağlık ocakları büyük hastanelere yolluyorlar oda uzuyor işte
Derya52 Egeasaf E nabıza düşmüyor cnm sağlık ocağı sonuçları, aile hekiminizin size bir kod vermesi gerekiyordu internette bakabılmenizz için ,labim diye yazınca doktorunun verdiği kodu yazıp bakabiliyorsun..
Egeasaf Derya52 anladım sordum bakabilir miyim diye yok e nabıza düşmez saat 6 dan sonra bir bak ama dedi
Derya52 Egeasaf Anladım ama düşmüyor bildiğim kadarıyla hayırlısı olsun insAllah gönlünüzdekini nasip etsin Rabbım size.😊
Egeasaf Hasmeftun evet istiyorum bekliyorum 8 günüm gecikiyor sün test yaptım pozitif çıktı yine kanda vermek istedim