Sena-eslem Kızlar daha önce bu siteden sipariş veren var mı ? Güvenilir bir site mi ? Kalıpları nasıl? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Flower123 Sena-eslem 2 ay önce görümcem gömlek bende İspanyol paça pantolon aldım çok güzel heldi kaliteleri fiyatları da zaten uygun sanırım görümcem yine birşeyler aldı takip ediyordu sürekli 😅
Nrhyt44_krm44 Sena-eslem rahatlıkla alablirlsn daha bugün kargom geldi 😂😂srekli ordan aliorm ve bide haydigiyden kesnlikle güvenilir
Flower123 Sena-eslem kalıpları tam 44 giyiyorum 44 aldım tamm oldu kumasina bayıldım tekrar almayı düşünüyorum krem rengi vardı birde pantolonun
Sena-eslem Flower123 teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ☺️ Güle güle giyin keyifli alışverişler 😍
Duygusuz Nrhyt44_krm44 neler aldınız acaba pantolon vs alınır mı ve beden olayını nasıl ayarkıyorsunuz
Duygusuz Nrhyt44_krm44 taytı hangi modelden aldınız dısarda giymek için ilk defa alıcam ama bircok model var bilemedim hangisi dısarda giyilir 🤦🤦
Nrhyt44_krm44 Duygusuz ben fitilli aldimm canm fiyatı 43 lira mydi neydi çok hos geldi ama kaliteli druo