Annelice488 Kızlar ne düşünüyorsunuz düşer mi bu saatten sonra sizce birikimi olan beklemeli mi düşmesini çıkar mı daha da
Elika00 Annelice488 yaz kenara sonra bul beni seneye gram 1300-1500 bandında olucak Yatırım tavsiyesi değildir.
Goktugbey Annelice488 yani uzun vade düşünüyorsanız alabilirsiniz bence zarar etmezsiniz . Çünkü altın bi düşüşün ardından çıkıyor hep
Tiffany Annelice488 Çıkan Ne düşmüşki buda düşsün. Ama secimler geliyor kısa vadeli düşüşler olabilir. Sonrası gümbür gümbür.kaldıki başa yine bunlar gelirse afedersiniz b*ku yediğimizin resmidir
Annelice488 Tiffany çok zor oldu her şey bizde kendimizce birikim derdindeyiz kuzum napicaksin evlatlarımız var
Elika00 AngelMotherr alın ya da almayın diyemem. Ama seneye çok artacak diyorum şuan 996 ise seneye yaza 1300-1500 ü bulmuş olur diyorum. Kendi düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
AngelMotherr Elika00 valla bilmiyorum ki biride şey diyordu seçimi duyduğunuz an hemen bozdurun demişti
sarmaliklahana Annelice488 Altın gördüğü rakamı hher zmaan görür. Suan düşmesine bakmayın cıkar. Bizde altın birikim yapıyoruz bozfurmayın asla suan almaya bakın bence 😄😬