sarisinanasi yumuşacıklar eskiden dolgunluğunu hissederdim özellikle sabahlrı uyanınca. ama şimdi hep yumuşak , sıktığımda süt geliyor ama içime korku düştü sütüm azalıyor olabilir mi?
Atatemel sarisinanasi göğüsler belli bir zaman sonra terbiye oluyor vücut süt üretimine alışıyor korkmayın normal durum
gizemfieldg sarisinanasi ya benim de bir göğsüm diğerine göre daha çok süt üretiyor çünkü biri sert biri yumuşak oluyor hep. Acaba yumuşak olanda da süt var mı aslında bakıyorum var gibi
Cansubyrak 7 aylık olduk benimde öyle hep yumuşak ve dolmuyor gibi hissediyorum azaldı mı diye endişe duyuyorum
sarisinanasi Cansubyrak eğer terbiye oluyorsa 7 ay normaldir inşallah ama benim henüz 2,5 ay oldu bu kadar çabuk terbiye olur mu bilemedim
sarisinanasi gizemfieldg ben de bakıyorum var gibi ama yumuşacık olunca sanki içi boş süt yokmuş gibi geliyor ya
yumurtam sarisinanasi benim 40 ım çıkmadan terbiye oldu, endişelenmeyin herkeste aynı olmaz, ama sütünüz vardır rahat olun 🌺
Bebekyelen19 sarisinanasi benim de iki buçuk aylık aynı şekilde göğüslerim yumuşak sadece geceleri doluyor o da bebeğim geceleri uzun uyuduğu için birikiyor. Bence endişe etmeyin sütünüze güvenin ☺️😊
mtpolat yumurtam merhaba , benim de 1 ay olmadan göğüslerim yumuşacık oldu. Çok üzülüyordum boş, yumuşak, lastik gibi diye. İçi boş gibi hissediyordum. Meğer iyi bir durummuş sanırım değil mi? Ama bebeğe göğsümü kavratmak çok zor oluyor yumusak olduğu İçin
yumurtam mtpolat hiç endişelenmeyin, yumuşak memeyi kavramaya alışıyor bebeğiniz de, yani bizde öyle oldu. Yumuşak diye süt olmadığı anlamına gelmiyor tam tersi bebeğin ihtiyacı kadar süt üretiliyor ve yağlı süt daha fazla
Seyma_95 yumurtam benımde sütüm olmuyor sütün cogalması için ne yapabilirim mama veriyorum 2 aylık bebeğim ama hiç doğmuyor hergün 2 kez mama veriyrım bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
yumurtam Seyma_95 en etkili süt arttırma yöntemi sık sık bebeğinizi emzirmek. Onun dışında dengeli beslenmeye ve yeteri kadar su tüketmeye çalışın. Yine doktorunuza da danışırsınız, bebeğin doyma kriterlerinden biri günlük çişli bez sayısını takip etmeniz.Mamayı da biberonla vermemeye çalışın, onun yerine kaşık biberon veyaEDS yi araştırabilirsiniz.biberon meme reddi yaptırır bu defa da emmeyince sütünüz azalır