Birkucukeylulmeselesi Ne zaman gittiniz zamanı geldi ama daha 1 ayı yeni doğruduk kırkı beklesem diyorum ya da gitsem dikiş yerine dokunmasalar diye de düşünüyorum
Iscan Birkucukeylulmeselesi 40 sonrası kontrol yapılıyor o yuzden ağda yaptırıp gitmiştim hiç sorunda olmadı
Birkucukeylulmeselesi meleginannesiyim ya bende korkuyorum hala çok acıyor dikişim de düşmedi zaten kırkında da acısının geçeceğini düşünmüyorum ama düğün falan var izne çıkıcaz ağda en azından uzun süre idare ediyordu korkuyorum da kararsızım da
Birkucukeylulmeselesi 1anne2cicek 😀kendini gösterene kadar bende unutmuştum da kanamam bayadır bitti ped kullanmayınca bide rahatsız etmeye başladı artık çoj seyrek yine de temizlik yapmak istiyorum orası kalıyor eksik hissediyorum
Birkucukeylulmeselesi Elisamomceren bende gitsem o tarafı hiç elletmiyim diyorum korkuyorum çünki hala acıyorda
1anne2cicek Birkucukeylulmeselesi cesaretin varsa yaptır canm bende o yoktu 😀 ilk jilet ile aldim sonra lazer e yazıldım lazere gidiyorum 🙂
1anne2cicek Birkucukeylulmeselesi bebegim 9 aylikken alt bölüme başladım koltuk altına da emzirme dönemi bitince başlıycam