smyya1 Kızlar 34 günlük bebeğimin burnu çok tıkalı geceden beri tuzlu su kullanıyorum başka ne yapabilirim hışır hışır ediyor nefes alamıyor sanki gece boyu başını bekledim çok huysuzlanıyor
n-h-g-g smyya1 kesinlikle serum fizyolojik ile yıkama yöntemini kullanıınn. Bbim bebeğimin de burun delikleri çok küçük burun aspiratör girmiyor diye doğduğu günden beri yapıyorum. Buradan öğrendim ; 😊😊
Elly smyya1 Öncelikle odaları mutlaka havalandırın baya rahatlatıyor. Serum fizyolojik sikarken de yarısını bi buruna sıktıķtan sonra diger delikten aspiratorle cekin. Bu yöntem baya etkili oluyor.
smyya1 Betul-08 bende tuzlu su var damla onu bol bol sıksam işe yarar mı ben zararı olur belki diye 2 fıs sıkıyorum sadece
Jaleoyku Benimde bebegimde tikaniklik oluyor geceleri. Serum yapiyoruz ilk acilip sonra yatirinca tekrar tikaniyor. Genizde balgamda olabilir atamiyorsa sali doktora gittigimde danisacagim bende. Sadece burun tikanikligi olarak dusunmeyelim
Svmbestepe Jaleoyku bizimde o sekilde açtığım halde sanki tıkalı gibi. Balgamdan şüphelendim doktor ilaç veremeyiz tıkanıklık icin dedi. Gittiğimde tekrar soracağım bende sanki balgamı cıkarsa rahatlıycak gibi geliyor. Emerken hakhukhakhuk yapıyor böyle 😂 sanki boğazlıyormusuö gibi
Jaleoyku Svmbestepe Surekli arastirdigim icin bende bir annenin yorumunda gormustum. doktor atamadigi balgam icin burnundan kucuk bir hortum salarak balgami cikardigini soylemisti
Svmbestepe Jaleoyku burnundan hortum gibi bişey attılar hırıltı geliyor diye sinüslere falan bakıldı diğer gün grip oldu cocuğum ve cok fena ağlamıstı 🥹