Cinarege_ İyi geceler anneler? 9-10aylık bebekleriniz gunde kac kez kaka yapıyor?bebegm 2gunde 1 ya da gunde 1 yapardı? Bu ara biraz sıklastı. Bazen sıvı bazen katı cevremdekiler diştendir diyor ama bilemiyorm? Ek gıda cok cok az alıyor resmen savas oluyor.
Oznur Cinarege_ benimki de nerdeyse hic ek gida almiyor anne sutu aliyor ilk defa kabiz oldu. Gecen hafta ishal di resmen. 2. Ayindan beri de 4 5 gunde bir yapiyor. Kabiz oldu 10. Gun yaoti
Nefes Cinarege_ benimki de hergun yapar bazen iki gün de bir yapardı bugün iki kere geçen gün 3 kere yaptı sıvı değil olabilir yediklerine göre de değişebilir çok stres yapma
Cinarege_ Oznur benmde sadece anne sütü. Anlayamıorm bazen 2 bazen 3 oldu bu hafta. Gecen haft 3gunde birdi.
Cinarege_ Regen benm bebegmde öyleydi bu ara duzen degsti birsey mi dokundu diye dusunuyorm hatta ishal oldu sanmstm
Deletedmom277 Cinarege_ emzirmeden önce ek gıdayı verin. Sabah kalktı emzirin 2 saat sonra kahvaltı verin
Oznur Cinarege_ emdikten 1 saat sonra teklif ediyorum yemiyor tok herhalde deyip 3 saat emzirmeyip veriyorum almiyor ama mememe saldiriyor yani memeye güveniyor hic hic yemiyor degil ama bi corbayi bile 5 cay kasik anca
Cinarege_ Deletedmom277 uyandıktan yaklasık 2saat sonra bir uykuya dalıyor sabah emmek istiyor emiyor kahvaltıda uykusu geliyor uyuyor uyanıyor yine yemiyor. Doktormz emzrme kahvaştı yaptr ddi ac da olsa yemiyor meme diye aglıyor
Cinarege_ Nefes gunde bir kakası sıvı katı arası oluyor mukus gbi ondan korktm. Dişten diyorlr umarm öyledir
Nefes Cinarege_ korkma canım inan bana problem olduğunda hemrn anlarsın. Arada kalmazsın yani baya baya kötü gelir kakasi
Gonul_celen Cinarege_ yok son zamanlarda öyle artı 2 defa yapıyordu son 2 aydır 4-5 oluyor kilosu 10.300 boyu 77 cm
Gonul_celen Cinarege_ yok son zamanlarda öyle artı 2 defa yapıyordu son 2 aydır 4-5 oluyor kilosu 10.300 boyu 77 cm
nurayuzun Cinarege_ bnm kızım 10 ay 13 günlük anne sütü almıyor mama da sadece sabah uyanınca ve gece uyurken onun dışında ek gıda alıyor bazen günde iki üç kere bazen 1 kere Ogün yediği ek gıdaya göre değişiklik gösterebiliyor