MirAli Erkeklerden iğreniyorum belki linç edilecem ama umrumda değil yapmayan aldatmayan erkek asla ama asla yok muhakkak kaçamak yapıyorlar farklı macera peşindeler Allah’ın belaları hergün fasulye mi yenir muhabbetindeler yapıyorlar kimisi yakalanırken kimisi bir ömür gizleyebiliyor kusura bakmayın acı gerçekler bunlar
Deletedmom115 MirAli Yahu ne alaka bacım? Sen galiba bu konudan yaralısın ama yapmayan erkek elbette vardır hatta sayısı da oldukça çoktur. 3 5 tane uckuruna sahip çıkamayan erkek için niye genelleme yapıyorsun?
MirAli Deletedmom115 tamam bacım sen dediğin gibi düşün o kadar çok gördüm li etrafımda asla yapmayacak yapMaz dediğim kişilerden o yüzden emin konuşuyorum
Defnemm123 Bsey diyecegim direk ornek vereyim hatti vodofonsa ozet yaz 7000e yolla ordan sifre gelcek o sifreyle internrte giris yap orada gecmis aranan ve mesaj atilan numaralar cikiyor hemde tum rakamlari cikiyor ordan en cok kiminle konusmus falan tespit ediyosun oradakileri kontrol et eger ki bi kadin varsa ordan çıkar o sekilde tespit edersin.. o programdan adam bilse bile silemez ben vodofondan gordum diger hatlari bilmiyorum dene derim
Defnemm123 Bsey diyecegim direk ornek vereyim hatti vodofonsa ozet yaz 7000e yolla ordan sifre gelcek o sifreyle internrte giris yap orada gecmis aranan ve mesaj atilan numaralar cikiyor hemde tum rakamlari cikiyor ordan en cok kiminle konusmus falan tespit ediyosun oradakileri kontrol et eger ki bi kadin varsa ordan çıkar o sekilde tespit edersin.. o programdan adam bilse bile silemez ben vodofondan gordum diger hatlari bilmiyorum dene derim