arzu58 Merhaba, göğüslerim çok boş gibi , sütüm iyice azaldı. Bebeğim daha 43 günlük . Mama vermedim . Doyuyor mu emin değilim. Rica etsem neler süt yapar ? Yardım edin
Mayisbebesi arzu58 merhaba canım ben Bestlak damla kullandım çok faydasını gördüm, yemeklerden sonra bir bardağa 20 damla damlatiyirsn acayip sütün artıyor...bir de bol su dinlenme tabiki..Yemene icmene de çok dikkat et hemencecik etki eder
Seydameva arzu58 humananın rezene çayı bire bir bence onun dışında Burçak bisküvi 🍪 özellikle içi kaymaklı olan hurma bol miktarda su baklava et 🥩 düzenli yemek yemek kesinlikle yeşillik bunlar çok fazla arttırıyor
Regen arzu58 bol su, istirahat, yeşil yapraklı sebzeler, havuç, promalt, humana still tea. Ayrıca ceviz fındık badem sütünüzü yağlandırır
Baturalpilecihangir arzu58 simdi tam zamanı beyaz çekirdeksiz üzüm küçük küçük tatlı olanlar ve incir .bol nol da badem ye süt arttırmaz ama olan sütü kaliteli yapar kilo aldırır bebege.havuc yemekte sütün kanallardan daha hızlı ve kolay inmesini sağlıyormuş.bkr de bol bol sıcak duş ve uyku fırsat bulabilirsen tabi 😊