Birprenscik Kizlar oğlum 9 aylık diğer ay 10 a girecek ama hala diş cikartamadi cikartamiyor çocuk yapmadığım şey kalmadı doktora gittim bir gaza bir dişe çözüm yok diyor kaç aydır çekiyor geçen aydan beri kendini parcalayarak ağlıyor yüzünü kulağını ensesini hep parçalıyor uyku falan zaten Allah’a emanet gündüz uyur gece yok😩 napacan bilmiyorum önerisi olan var mı? Nasıl kolay patlatabilir damagida çok sertleşti😵💫😩
linamommmmm Birprenscik benim kızım 10 buçuk aylık alt disler daha yeni göründü. Normal canım merak etme😊
Derya58 Birprenscik karanfil yağı al bir yemek kaşığı zeytinganin içine bir iki damla damlat bir gece dolapta beklet diş etlerine sür eğer emziriyorsan da bol bol sarmsak ye çocuğuna yedir rahatlar inşallah biraz her dönemleri cok zor Allah yardım etsin bebişe çok geçmiş olsun
Anneyim- Benim kızımda aynı 8 ay 24 günlüğüz. Diş yerleri baya belli ama çıkaramıyor. Sürekli huysuz , ağzı hep akıyor. Eşine bişey verdiğim zaman diş yerlerini kaşıyor , bastırıyor. Gece saat başı ayaktayız . Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum 😏
Birprenscik Anneyim- hiç deme valla kayinvalidemle bakıyorum sakinlestiremiyoruz çocuğu yüzünü falan hep çizdi
Ayse-45 Aynı bizde öyleyiz 1 yaşında olacak daha 2 diş var 4 diş yolda 20 gündür ikimizzde mahvolduk çıkmak üzere çıksada rahatlasak
Birprenscik Ayse-45 benimkinde keşke iki diş olsa şukredecem ya diş yerleri belli ama yok 1 buçuk ay oldu cocuk ağlamaktan çatlayacak resmen
Derya58 Birprenscik yine de sade zeytinyağı fln sürün kolay çıkmasını sağlar onun dışında mecbur bekleyeceksiniz eline soğuk şeyler verin en azından rahatlasın